Olen niin helpottunut, että joulu ja vuodenvaihde on ohi. Viimeksi mainittua vietin töissä ja nyt nautin koko loppuviikon vapaista. Ja loppiaisen jälkeen saa siivota jouluvalot pois ja tervetullut arki alkaa. Kuten huomaatte, en ole juhlapyhäihmisiä!

Jouluna tuli herkuteltua. Eilen meni viimeiset palat kinkusta pizzan täytteenä ja avattiin viimeinen konvehtirasia. Ennen joulua ostetut tomaatit ja kurkut olivat äsken vielä syömäkelpoisia. Ne kun olivat jostain syystä joulun aikana "unohtuneet" käyttämättä.

Ei siis ihme, että maha pullottaa, suolisto temppuilee ja pukamat vaivaa. Noin helposti saa koko elimistön sekaisin. Alkoholin suhteen olen pysynyt muutamassa lasillisessa viiniä, joten juhlimisesta ei voi puhua, kun raskaan aterian ja kahden viinilasillisen jälkeen alkaa vain nukuttaa.

Vaaka-asento sohvalla ja isännän tokaisu "Älä nuku" on aktiivisin toiminta, mitä tässä huushollissa on joulun jälkeen nähty.

Yhden pienen askeleen kohti terveellisempää pullukkaelämää olen vuoden viimeisenä päivänä tehnyt. Työnantaja muistaa meitä e-passilla (entinen Sporttipassi), joten vuoden viimeisenä päivänä tuli pieni paniikki käyttää passilla olevat rahat, etteivät ne menisi hukkaan.

Aluksi harkitsin Jutan erityisen isokokoisille suunniteltua kuuden viikon superdiettiä netin kautta, mutta e-passin kampaanjaan sisältyi vain normaali superdietti ja pari muuta hienosäätöjuttua, joten niistä ei olisi ollut minulle hyötyä tässä vaiheessa.

Toteutin yhden haaveistani ja tilasin neljäksi kk:ksi käyttööni sellaisen netin kautta toimivan jooga-, pilates- ym. palvelun. Sen kautta voi osallistua livetunneille tai katsoa niitä myöhemmin tallenteina. Pari vuotta sitten nimittäin kävin salilla bodybalance-tunneilla muutaman kerran ja tykkäsin kovasti, kun siinä oli joogan ja pilateksen tapaista rauhallisia ja venyttäviä liikkeitä. Sopivia hikijumppaa inhoavalle pullukalle.

Nyt ei puutu kuin jumppamatto, jonka hankinta tapahtuu seuraavalla kauppareissulla. Isäntää olen jo "valmentanut" tulevaan siten, että vaadin olohuoneen niiden sessioiden ajaksi yksin käyttööni ja täydellisen keskittymisrauhan. Tänä viikonloppuna se ei vielä onnistu, kun isännän pojat on täällä, mutta loppiaisen jälkeen meinaan kokeilla ja katsoa, mitä siitä tulee. Perästä kuuluu.

Oikein mukavaa ja huumorintäyteistä vuotta teille, jotka tätä blogia joskus käytte lukemassa! :)