Palasin lomalta perjantaina ja kauhulla ajattelin, mitä puntari näyttäisi seuraavana aamuna. Yllätys oli melkoinen! Pizzasta, hampurilaisateriasta, suklaasta ja punaviinistä huolimatta paino ei ollut noussut viikon Saimaan loman aikana. Siitä innostuneena palasin kevyemmälle linjalle heti viikonloppuna.

Eilen pyöräilin 15 km puolityhjällä takakumilla ja osan matkasta vastatuuleen. Tänään oli salilla pt:n ohjaamat rankat treenit, jotka sujui erinomaisesti parin viikon salitauosta huolimatta. Ja mikä parasta, paino oli jopa hiukan laskenut sitten viime punnituksen, joka oli kolme viikkoa sitten. Kokonaisuutena painon lasku on noin 5 kg useamman kuukauden aikana. Sillä ei nyt paljon kannata tuulettaa, sillä tiukalla ruokavaliolla tuo määrä olisi lähtenyt parissa viikossa.

Mutta koska olemme sopineet trainerin kanssa, että nyt mennään treeni edellä, olen silti tyytyväinen itseeni. Tottakai toivon saavani ruokavalion sillälailla kohdalleen, että paino laskisi enemmänkin, mutta oma terveys ja hyvinvointi menee kuitenkin painon laskun edelle. Olen pyrkinyt ja päässyt siihen, että liikunnasta on tullut osa arkeani. Jos useampi päivä jää väliin, huomaan kroppani suorastaan kaipaavan liikuntaa. Olo on taivaallinen, kun tulee treeneistä, käy suihkussa ja pistää puhtaat vaatteet päälle. Näin pienistä asioista meikäläisen onni koostuu.